Fabian Dijkstra Consultancy
Adding value through Agility

Over ons

Hoewel Fabian Dijkstra Consultancy is gestart als een eenmanszaak spreken we toch graag over 'ons'. Goed werk wordt zelden alleen geleverd, dankzij de jaren lange ervaring beschikt Fabian over een zeer uitgebreid netwerk dat ingezet kan worden.

Fabian is een in Leeuwarden woonachtige, energiek persoon die in een “trekkersrol” goed tot zijn recht komt. “Enthousiasmerend” en “altijd inhoudelijk op de hoogte” is veel gehoorde feedback. Fabian heeft jarenlange ervaring binnen banken en e-commerce instellingen met het samenstellen en begeleiden van teams die (front-end) systemen die variëren van internet beleggingsportals tot aan commerciële data management systemen. Fabian is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen zijn vakgebied (o.a. door het bezoeken van internationale congressen). Door zijn ruime ervaring is Fabian in staat om SCOPAFIJTH brede analyses op te leveren en de nadruk op de juiste gebieden te leggen. Fabian is een groot voorstander van agile werken en treedt op dat gebied adviserend en coachend op. SCRUM kent geen geheimen voor Fabian en heeft in diverse branches zijn sporen verdiend als (interim)Product Owner en Agile Coach. Uiteraard is Fabian een Scrum Certified Product Owner. Open, duidelijk en direct in zijn communicatie binnen alle lagen van de organisatie waardoor er weinig ruis op de lijn ontstaat. Coachen en het begeleiden van meer junior collega’s doet Fabian met heel veel plezier en uitstekend resultaat.  

Met een groot netwerk binnen zowel de ICT als banken is er altijd wel iemand te vinden die de perfecte oplossing kan bieden voor een probleem. Er zijn succesvol opdrachten uitgevoerd bij o.a. Espria, Van Wijnen, CarNext, HZPC, Drukwerkdeal.nl, ABN AMRO, Rabobank International, Rabobank Nederland Effecten Diensten,  Electrabel, Rabobank, Frieslandbank, ING , Postbank, Fortis, Aegon, DSB in een verscheidenheid van rollen.

Een korte samenvatting van Fabian zijn CV is hier te downloaden. Een volledig CV is beschikbaar op aanvraag. En naast zijn freelance werkzaamheden speelt Fabian ook basgitaar in ENDORFINE - Coverband uit Friesland en speelt Pittige covers van Toen en Nu.

 

 

 


 


 


 


 


 

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info